موسسه آموزش عالی گیل رستم آباد
وزارت علوم , تحقیقات و فناوری
درباره موسسه گیل

موسسه آموزش عالی غیر دولتی -غیر انتفاعی گیل

با هدف ارتقاءسطح کمی و کیفی دانش و فرهنگ جامعه و تامین نیروی انسانی متخصص و ماهر مورد نیاز کشور در حوزه فنی و مهندسی در سال 1390 به واسطه موسسه خیریه مادرو کودک تاسیس گردید.

موسسه خیریه خانه مادر و کودک در سال ۱۳۶۹ به همت جمعی از انسان‌های نیکوکار تشکیل شد. سرپرستیِ کودکان و خانواده‌های بازمانده از حوادث طبیعی و غیرمترقبه در سراسر کشور، از اهداف این موسسه است.
این مؤسسه نه تنها با بهره‌گیری از روش مادریاری و پدریاری، تأمین زندگی فرزندان بی‌سرپرست را در زادگاه خودشان بر عهده دارد، بلکه با اجرای طرح‌های بلندمدت فرهنگی، آموزشی، اقتصادی و عمرانی، در زمینه‌ی تحصیل، ایجاد اشتغال، تحکیم مبانی اخلاقی و شکوفاسازی استعداد و توانایی آنان نیز گام‌های مهمی برداشته است.

به منظور ایجاد زمینه اشتغال برای جوانان،‌ این مؤسسه مجموعه‌ای پژوهشی، آموزشی، فرهنگی و اقتصادی در زمینی به وسعت ۵ هکتار تأسیس نمود. این مجتمع با ارایه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در سطوح گوناگون و در مقاطع دیپلم فنی، کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و هنرستان، با احداث مؤسسه آموزش عالی غیرانتفاعی گیل زیر نظر وزارت آموزش و پرورش و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، نقش بسزایی در تأمین نیروی انسانیِ بازار کار دارد. در این مجتمع علاوه بر اقدام به ساخت مجتمع ورزشی در سطح مسابقات بین‌المللی، کتابخانه، خوابگاه، سلف‌سرویس و سالن‌های متعدد اجتماعات با امکانات تفریحی و رفاهی نیز احداث گردیده است.

جهت اطلاع بیشتر از فعالیت ها و خدمات موسسه خیریه مادر و کودک به سایت motherandchild.ir  مراجعه فرمایید.

امروز ، این موسسه دارای 20 هزار متر مربع فضای آموزشی شامل کارگاه های مجهز فنی مهندسی،خوابگاه با ظرفیت 400 نفر ،سلف سرویس و سالن ورزشی میباشد.