«…وکُلُواْ وَاشْرَبُواْ وَلاَ تُسْرِفُواْ إِنَّهُ لاَ یُحِبُّ الْمُسْرِفِینَ» (اعراف/31)
«… و (از نعمت هاى الهى) بخورید و بیاشامید، ولى اسراف نکنید که خداوند مسرفان را دوست نمىدارد.»
بدون شک یکی از عوامل کارایی انسان، تامین غذای سالم و کافی است. به همین جهت تهیه و نگهداری مواد غذایی طبق اصول بهداشتی و فنی از پایه های بهداشت عمومی و پیشگیری از بروز بیماری های مختلف و جلوگیری از اتلاف مواد غذایی محسوب می شود و حوزه معاونت ضمن پایبندی و رعایت اصول اولیه بهداشتی و در راستای خدمات رسانی به دانشجویان عزیز اقدام به طبخ و توزیع غذا در وعده غذایی ناهار با نزخ دانشجوییکرده است که دانشجویان گرامی در صورت تمایل به استفاده از غذا با مراجعه به مسؤول سلف سرویس و خرید کارت الکترونیکی تغذیه و شارژ ریالی آن نسبت به رزرو غذا اقدام می کنند.
برنامه غذايي شامل ناهار و شام و صبحانه ميباشد كه توسط كميته تغذيه دانشگاه و با نظرخواهي هفتگي يا ماهانه از دانشجويان و شوراي صنفي دانشجويان تهيه و در سلفسرويسها و در سيستم اتوماسيون قابل رؤيت است. كه دانشجويان ميتوانند براساس آن ژتون غذايي هفته آينده را خريداري نمايند. صبحانه بصورت هفتگي توزيع ميگردد.
رزرو هفتگي ژتون:
رزرو ژتون از۲ روز قبل جهت هفته بعد در كليه غذاخوريها و محلهاي استقرار كيوسكها صورت ميگيرد. دانشجويان صرفاً با استفاده از كارت دانشجويي ميتوانند ژتون هفتگي خود را در كيوسكها رزرو نمايند. دانشجو ميتواند از هر كيوسك و در هر محل براي كليه غذاخوريها ژتون غذايي رزرو كند و هر نفر مجاز به رزرو يك وعده غذايي ميباشد.