برگزاری دومین جشن فارغ التحصیلی دانش آموختگان موسسه آموزش عالی گیل
1394-12-02

جشن فارغ التحصیلی یعنی به درجه عالی تر فکر کنید

دومین دوره جشن فارغ التحصیلی دانشجویان موسسه آموزش عالی گیل رستم آباد با حضور جمعی از دانشجویان و خانواده های آنها در محل این موسسه برگزار شد.

رییس موسسه آموزش عالی گیل در این آیین گفت: امروز روز افتخار برای شما دانشجویان و اساتید است، که بعد از گذشت چند سال تلاش ثمره آن را می بینید.
دکتر فتوت احمدی در ادامه با تاکید بر اینکه در همین راستا، باید از خانواده ها و والدین که برای رسیدن به این مرحله از موفقیت دانشجویان، شرایط لازم را فراهم کرده اند، تقدیر ویژه ای نمود، تصریح کرد: تقدیر و تشکر از والدین یک وظیفه شرعی، اخلاقی و اعتقادی است که در آموزه های دینی ما مسلمانان تاکید فراوانی شده است.
وی، اضافه کرد: همه اساتید مرکز برای موفقیت هر چه بیشتر شما دانشجویان از هیچ کوششی دریغ نکردند و از این رو باید در همه حال یاد و خاطره این عزیزان را گرامی بداریم.

رییس موسسه آموزش عالی گیل رستم آباد در پایان گفت: این جشن فارغ التحصیلی امروز بدین معنی نیست که شما به مرحله عالی رسیدید، بلکه این مرحله جدید کار شما است که به درجه عالی تر فکر کنید.

در ادامه این مراسم حجت الاسلام و المسلمین دکتر احمد احمدی که عضویت سی ساله شورای عالی انقلاب فرهنگی و ریاست سازمان مطالعه و تدوین کتب علوم انسانی دانشگاه های کشور (سمت) را در کارنامه پربار علمی خود دارد به عنوان سخنران  ویژه به ایراد سخن پرداخت.

رئیس سازمان «سمت» هم ضمن تشکر از مسئولین موسسه گیل گفت: آنچه در زندگی انسان مهم به نظر می‌رسد این است که رفتار و زندگی آدمی باید طوری باشد که دیگران از آن درس بگیرند.

دکتر احمدی تصریح کرد: حضرت علی(ع) فرمودند: از کوچکی عمل پروا نداشته باشید فقط ببینید با تقوا همراه است یا خیر؟ و درس و علم و دانش با تلفیق تقوا و پرهیزکاری ،راه به صلاح و خیر دارد.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: نباید نقش اساتید زحمت کش را در موفقیت های علمی ،نادیده گرفت اساتیدی که دانشجو را فرزند خود دانسته و همه تلاش خود را در زمینه موفقیت دانشجویان کرده اند.

در این  جشن از73 نفر دانش آموخته برتر دوره کارشناسی در سه رشته مهندسی برق،مکانیک خودرو و طراحی نقشه کشی صنعتی تقدیر بعمل می آید.

حضور استاد آواز ایران علی جهاندار از شاگردان استاد شجریان و هنرمند گیلانی رسول حق دوست و ارائه برنامه های هنری و موسیقیایی از جمله برنامه های جنبی این آیین در 29 بهمن 1394 بود.