بازدید دانشجویان و اساتید موسسه آموزش عالی گیل از نیروگاه بادی تولید برق سبز منجیل
1394-10-03

بسمه تعالی

بازدید اساتید و دانشجویان موسسه آموزش عالی گیل از نیروگاه بادی تولید برق سبز منجیل به همت معاونت آموزشی موسسه و با حضور چهل نفر از اساتید و دانشجویان رشته های برق – قدرت و مکانیک خودرو از نیروگاه بادی منجیل در روز چهارشنبه 02/10/1394 بازدید بعمل آمد . در این بازدید مهندسین نیروگاه به تشریح کامل نکات فنی پرداختند که مورد توجه دانشجویان قرار گرفت. لذا موسسه از جناب آقای مهندس نظامیوند چگینی مدیریت محترم نیروگاه به جهت استقبال گرمشان و همکاری صمیمانه ی صورت گرفته کمال تشکر را دارد همچنین از مهندسین عزیز آقایان مصطفی ارجمندی و فرهاد سعادتی که وظیفه برگزاری این بازدید را عهده دار بودند تقدیر و تشکر می گردد.

روابط عمومی موسسه آموزش عالی گیل