برگزاری جشن معارفه اولین دوره دانشجویان کارشناسی ارشد
1394-07-28
برگزاری جشن معارفه اولین دوره دانشجویان کارشناسی ارشد

برگزاری جشن معارفه اولین دوره دانشجویان کارشناسی ارشد موسسه آموزش عالی گیل

مراسم جشن معارفه اولین دوره دانشجویان کارشناسی ارشد 23 مهر ‌ماه در مهمانسرای موسسه برگزار شد.

این جلسه با همکاری شورای آموزشی و دفتر فرهنگی موسسه با حضور دکتر فتوت احمدی (ریاست موسسه) و اولین دانشجویان پذیرفته شده در مقطع کارشناسی ارشد رشته مکانیک طراحی کاربردی برگزار شد.

در ابتدای این جلسه دکتر فتوت با تبریک و خوشامدگویی به دانشجویان ورودی جدید، بر لزوم تطبیق دانشجویان با محیط موسسه، و افزایش ظرفیت و داشتن اهداف بزرگ علمی و تحقیقاتی تاکید کرد.

وی از دانشجویان، نوآوری، تلاش برای انجام کار گروهی و باور داشتن پتانسیل‌های فردی برای دستیابی به اهداف بزرگ را خواستار شد و گفت: دانشجویان این موسسه در تمام حوزه‌ها اعم از خصوصی و دولتی،‌ قابلیت کسب موفقیت‌های علمی، پژوهشی و اجرایی بسیاری دارند و انتظار می‌رود دانشجویان دوره کارشناسی ارشد ما نیز ضمن احترام به اساتید، با همکاری، ‌همیاری و همفکری خود در جهت بهبود هرچه بیشتر امور تحصیلی در مقاطع تکمیلی کوشا باشند.

در ادامه مراسم،دانشجویان به صرف ناهار مهمان موسسه بودند.